sunnuntai 29. marraskuuta 2015

KC Professional

KC Velvety Blond

Väri on pehmeä ammoniakiton vaalennusväri, jolla saadaan aikaan kuulakkaita lopputuloksia pohjiin 8-10. Blond Creme on vaalennustehostaja, jolla voidaan nostaa värin vaalennustehoa tai lisätä peittokykyä. Mitä korkeampaa hapetetta värin kanssa käyttää, sitä vaaleampi on lopputulos.
Sekoitussuhde värissä on 1:2 ja vaikutusaika vähintään 45 minuuttia.




KC Color Mixer

Väri on tarkoitettu tehosteiden aikaansaamiseksi, tai taittamaan käytettyä sävyä. Color mixeriä voi käyttää sellaisenaan tehostamaan väriä tai sekoittamalla Ultimate- ja Velvety-väreihin, jolloin se taittaa sävyä. Color mixer on ammoniakiton.
Color mixerissä oleva 000 - sävylaveeraa, jolloin käytettyä väriä voidaan keventää.
Väri sekoitetaan ei-metallisessa kulhossa ja sekoitussuhde on 1:1. Jos hius on käsittelemätön tai värjätty, vaikutusaika on 30 min. Vaalennuskäsitellyssä hiuksessa vaikutusaika on 10-20 min.



KC Ultimate

Väri on intensiivinen kestoväri, joka on tarkoitettu voimakkaisiin värinuutoksiin sekä intensiivisiin värjäyksiin.
Sarjassa on R-sarja punaisille hiuksille. Se on todella hehkuva ja intensiivinen väri. Sarjaan kuuluu myös NN-sarja, joka on tarkoitettu harmaiden hiusten peittämiseksi. Se peittää tehokkaasti ja tummemmaksi värjätessä se antaa syvän sekä kestävän lopputuloksen.

Hapetteet:
3% tummemmaksi tai samalle tummuusasteelle värjätessä.
6% 1-2 astetta vaaleammaksi.
9% 2-3 astetta vaaleammaksi.
12% yli 3 astetta vaaleammaksi.

Väri sekoitetaan ei-metallisessa kulhossa sekoitussuhteessa 1:1. Vaikutusaika normaalivärjäyksessä on vähintään 30 min. Vaalennusvärjäyksessä vaikutusaika väh. 45 min.



KC Ultimate Blond

Erikoisvaalennusvärit sisältävät kahdenlaisia erikoisvaalennusvärejä, jotka sisältävät korkean vaalennustehon ja taittosävyn.
900-sarja sisältää 9. tummuusasteen, jolla saadaan pehmeyttä ja tasoituskykyä lopputulokseen. 900-sarjan väreillä on myös taittosävy sekä korkea vaalennusteho.
12-sarja sisältää korkean vaalennustehon lisäksi vain taittosävyn, joka tuo kirkkautta sekä taittoa lopputulokseen.
Molempia sävyjä voidaan pelkilteen tai sekoittaa keskenään. Sekoitussuhde on 1:2.

Hapetteet:
6% 2-3 astetta vaaleampi.
9% 3-4 astetta vaaleampi.
12% yli 4 astetta vaaleampi.


Lähde: kcprofessional.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti