maanantai 23. marraskuuta 2015

KC Professional Velvety

KC Color Velvety on multiväri, eli sitä pystyy käyttämään kevytvärinä, mutta myös kevytkestovärinä. Kevytvärinä Velvetyä pystyy käyttämään matalampien hapetteiden kanssa, mutta korkeampien hapetteiden kanssa se toimii kevytkestovärinä ja pystyy vaalentamaan väriä jopa 3 astetta.


Velvetyä voi käyttää jo aikaisemmin värjätyille hiuksille korostamaan hiuksen sävyä, tai jos haluaa värimuutosta. Se kyllä käy myös värjäämättömille hiuksille, jos haluaa pientä vivahdetta kuitenkaan suurta värimuutosta tekemättä.


Numerointi väreissä kertoo sen mitä sävyjä väri tarkalleen ottaen sisältää. Esimerkiksi 6.43, 6 = kertoo värin tummuusasteen, .4 = värin päävivahde - kupari, .3 = värin taittosävy - kulta
.1 = sininen - tuhka
.2 = violetti - helmiäinen
.3 = keltainen - kulta
.4 = oranssi - kupari
.5 = mahonki - oranssi + violetti
.6 = punainen
.7 = tupakka - kylmä + lämmin ruskea
.8 = vihreä


Oikea väri valitaan määrittämällä ensiksi hiuksen luonnollinen tummuusaste ja se kuinka paljon harmaita hiuksia löytyy. Seuraavaksi määritetään keinotekoisen värin tummuusaste sekä sävy. Seuraavaksi katsotaan lopputulokseen halutun sävyn tummuusaste ja vielä lopuksi katsotaan halutun lopputuloksen vivahde.


Hapetteen valinta :

1,5%   huokoisen ja käsitellyn hiuksen kevytvärjäykseen.
3%   normaalin hiuksen kevytvärjäykseen.
6%   samalle tummuusasteelle tai tummemmaksi värjäykseen.
9%   1-2 asteen vaalennukseen.
12%   2-3 asteen vaalennukseen.


Sekoitussuhde

Kevytvärjäyksessä sekoitussuhde on 1:2 (väriä 40 ml + hapetetta 80 ml).
Kevytkestovärjäyksessä sekoitussuhde onkin 1:1 (väriä 40 ml + hapetetta 40 ml).
Väri sekoitetaan ei-metallisessa kulhossa. Ensin kulhoon väri, sitten vasta hapete.


Velvety väri levitetään kuiviin hiuksiin. Värjäys aloitetaan tyvestä ja jatketaan levittämistä aina pienissä osioissa.
Vaikutusaika:
Kevytvärjäys : väh. 20min.
Kevytkestovärjäys : väh. 30min.
Vaalennusvärjäys : väh. 45min.
Kun vaikutusaika on loppunut emulgoi (lisää hiuksien sekaan hiukan vettä ja hiero), huuhtele väri pois ja lopuksi pese hiukset vielä shampoolla.


Ensivärjäys :
Samalla tummuusasteella tai yhden asteen tummempi . Haluttu väri valitaan kevytvärinä ja sen sekoitussuhde 1:2. Hiusten kunnosta riippuen valitaan 1,5% tai 3% hapete.

Tyvivärjäys :
Yli kaksi astetta tummempi tai vaaleampi. Koska hiusten oma pigmentti ei riitä antamaan oikeanlaista lopputulosta, täytyy lisätä väripigmentin määrää ja tehoa vaihtamalla hapete korkeampaan ja tekemällä samalla Velvetystä kevytkestoväri. Sekoitetaan haluttu väri (sekoitussuhteella 1:1)  3% tai 6% hapetteen kanssa.


KC Color Mixer -sekoitevärit on tarkoitettu tehosteiden aikaansaamiseksi. Niitä voi myös sekoittaa Ultimate- ja Velvety-väreihin tehostamaan tai taittamaan käytettyä sävyä. Mixer värit sisältävät 000-sävyn, joka laveeraa väriä eikä sisällä ammoniakkia.

Käyttö :
Mixer-väri sekoitetaan ei-metallisessa kulhossa 1,5%, 3% tai 6% hapetteen kanssa sekoitussuhteella 1:1 (40 ml väriä + 40 ml hapetetta).

Vaikutusaika :
Käsittelemättömässä hiuksessa tai värjätyssä hiuksessa aika on 30 min.
Vaalennuskäsittelyssä vaikutusaika on 10-20 min.






Lähde: kcprofessional.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti