sunnuntai 29. marraskuuta 2015

KC Professional Luxima

Luxima kannattaa valita käyttöön silloin, jos hiuksiin tarvitaan kiiltoa ja elivoimaa. Se myös häivyttää luonnollisesti harmaita hiuksia, mutta ei peitä niitä.

Numerointi kertoo siitä mitä sävyjä väri sisältää. Ensimmäinen numero pisteen jälkeen kertoo värin päävivahteen ja toinen numero värin taittosävyn, esim;  .42. Tummuusaste Luximassa on merkitty kahdella ensimmäisellä numerolla, esim; 7-8.
.1 = sininen - tuhka
.2 = violetti - helmiäinen
.3 = keltainen - kulta
.4 = oranssi - kupari
.5 = mahonki - oranssi + violetti
.6 = punainen
.7 = tupakka - kylmä + lämmin ruskea
.8 = vihreä
R = tehostettu väri


Väri valitaan määrittämällä ensiksi hiuksen luonnollinen ja värjätty tummuusaste sekä sävy. Lopuksi määritetään vielä halutun lopputuloksen tummuusaste ja sävy.

Luxima sekoitetaan ei-metallisessa kulhossa tai nokkapullossa. Sekoitussuhde on 1:1.
Väri levitetään kokonaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin isoissa osioissa. Vaikutusaika on 15min.


Clear on laveeraaja, eli sillä voidaan portaattomasti säätää käytetyn vivahteen voimakkuutta ja syvyyttä. Esimerkiksi jos käytetään 8-10.32 ja lopputulos halutaan pitää tummuusasteella, värin määrästä puolet laitetaan Clear-laveeraajaa (20 ml KC Color Luxima 8-10.32 + 20 ml KC Color Clear + 80 ml KC Oxid 1,5%).


Miehille voi suositella miehille tarkoitettuja, mattamaisia värejä.


Luxima on taloudellinen, koska vain 1/3 perinteisen kevytvärin määrästä riittää ja sävyn upea kiilto sekä kaunis vivahteikkuus säilyvät hiuksessa pitkään.


Luxima sisältää Shine Enhance Complex-kiiltoyhdisteitä, joka sisältää E -vitamiinia, calendula uutetta sekä Limnanthes alba -siemenöljyä.


Lähde: kcprofessional.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti