sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kesää kohti kevään kuulumisilla

Ensimmäinen vuosi hiusalalla on mennyt TODELLA nopeasti. Vieläkin tuntuu siltä kuin koulu olisi vasta alkanut, mutta kun alkaa miettiä taaksepäin, huomaa mitä kaikkea vuoden aikana onkaan oppinut ja kokenut.

Kevään aikana olemme mm. oppineet värjäämään sekä raidoittamaan, leikkaamaan paremmin, tekemään uusia hiushoitoja, värjänneet kulmia ja ripsiä, olemme aloittaneet asiakaspalvelun tuntemattomille sekä käyneet koulutuksissa. Kaverien ja sukulaisten hiuksia on tullut myös leikeltyä enemmän.
Tauoilla ja luppoajoilla olemme harjoitelleet erilaisia kampauksia, vaikkakin kampauskurssi vasta myöhemmillä vuosilla on tulossa. Luokaltamme on myös lähtenyt muutama oppilas toiseen koulutukseen.



Päällimmäisenä mielessäni keväästä on ystävälleni wanhojen kampauksen teko sekä asiakaspalvelu. Asiakaspalvelun aloittaminen oli todella erilaista ja uutta, mutta alkoi kuitenkin sujua alku härdellijen jälkeen ihan kivasti kaikilta.
Wanhojen päivä oli myös tosi jännittävä kokemus, sillä itse olin wanhoihin tekemässä kampausta ilman kampauskurssia, joten halutunlaisen kampauksen harjoitteleminen täytyi aloittaa omatoimisesti ja ajoissa. Harjoitusversioita tulikin melko monta. Lopullinen kampaus onnistui kuitenkin todella hyvin vaikka aika olikin silloin rajallinen.

Alla kuvia wanhojen kampausten joistain koeversioista ja alimmaisena lopullinen.








Tällä hetkellä odotan innolla tulevaa kahta vuotta ja uusia asioita, joita tulemme vielä oppimaan. Nyt suuntaamme viimeiselle jaksolle ennen kesälomaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti