maanantai 22. helmikuuta 2016

KC Color Remover

KC Color Remover on väripoistaja, joka poistaa keinotekoisen värin hiuksista hyvin hellävaraisesti ja helposti, mutta samalla säilyttää hiuksen luonnollisen pigmentin. Tuotetta voidaan käyttää värinpoistamiseen joko kokonaan tai osittain. Parhaimmillaan KC Color Remover on pienissä värimuutoksissa, joissa ei tarvita jatkovärjäystä.

Käyttöohje :

 Muista käyttää suojakäsineitä!

1. Sekoita 1- ja 2- liuoksia 1:1 sekoituskulhossa. Aineen määrä riippuu käsiteltävien hiusten pituudesta. Jos käytät sekoituspulloa, ravista väh. 45sek. Seos tulee levittää nopeasti ja tasaisesti kuiviin hiuksiin, niihin kohtiin joissa on ei toivottua väriä. 


2. Peitä hiukset muovihupulla, jonka jälkeen anna aineen vaikuttaa 20 min. Muista tarkistaa värinpoiston etenemistä vaikutusajan aikana.

3. Huuhtele 3-5 min ja pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla vähintään kolmesti. Levitä 3% KC Oxid ja anna vaikuttaa 5 min.
Jos väri tummuu jälkihapetuksen aikana, voit toistaa käsittelyn 1-3 vaiheet uudelleen.  

4. Huuhtele hiukset huolellisesti ja käytä jätettävää hoitoainetta. Tämän jälkeen kuivaa hiukset. Jos haluat värjätä hiukset, valitse yksi aste vaaleampi kuin haluttu sävy.

Vain ammattikäyttöön.



 Lähde tämän linkin alla.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti