sunnuntai 17. tammikuuta 2016

L'oréal Professionnel Pro Fiber

L'oréalin 15 vuoden tutkimuksen tuloksena syntyi Pro Fiber, hiustenhoitosarja, joka pitkäkestoisesti jälleen rakentaa vaurioituneita hiuksia. Hoidon pystyy myös kotihoitotuotteilla aktivoimaan uudelleen. Sarjan tuotteet sopivat kaikille vaurioituneille hiuksille, sillä ne korjaavat, suojaavat sekä jälleenrakentavat hiuksia. Tuotteita on kolmea erilaista hiuksen vaurioituneisuudesta riippuen.

Ensiksi kampaamossa kampaajasi valitsee hiusanalyysin perusteella sinulle hiustesi mukaan juuri oikean vahvuisen hoidon. Tämän jälkeen hän tekee sinulle hoidon ja valitsee sinulle vielä oikean kotihoidon.


RECTIFY

 
Rectify on tarkoitettu hieman vaurioituneille hiuskille. Ryhmään kuuluvat shampoo, hoitoaine, naamio sekä jätettävä hoitotuote. Näiden tuotteiden kevyt koostumus suojaa sekä korjaa hieman vaurioituneita hiuksia samalla tuoksuen sitruunan ja hunajan sekoitukselta.


RESTORE

 
Restore on tarkoitettu vaurioituneille hiuskille. Tähän ryhmään kuuluu myös shampoo ja hoitoaine sekä naamio ja jätettävä hoitotuote. Tuotteissa on täyteläinen koostumus joka korjaa sekä hoitaa. Tuoksuna tässä tuotteessa on santelipuu.


RECONSTRUCT 

 
Reconstruct on tarkoitettu erittäin vaurioituneille hiuksille. Näiden tuotteiden erittäin täyteläinen koostumus jälleenrakentaa sekä ravitsee kuivuneita hiuksia, samalla tuoksuen mustalta vaniljalta.


RE - CHARGE

 

Tämä tuote on tehohoito, jota kotona käytettäessä uudelleenaktivoi kampaamossa tehdyn käsittelyn.
Joka neljännellä pesukerralla käytetään yksi tuubi Re - Chargea normaalin hoitotuotteen sijasta.


Klikkaa tätä tekstiä, ja pääset katsomaan tuotteita.


Lähde: Profiberhair.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti