lauantai 3. lokakuuta 2015

Norssi 100 vuotta

Tällä viikolla Norssi, eli Jyväskylän normaalikoulu johon kuuluu ala- ja yläkoulu sekä lukio, täytti 100 vuotta. Itsehän en norssissa opiskele, vaan hiusalalla, joten meidät kutsuttiin torstaiksi Norssilla oleville 'messuille' tekemän pikakampauksia.

Aamu meillä alkoi 8.30, jolloin alettiin laittamaan meidän pistettä kuntoon. Tarkoituksenamme meillä oli siis tehdä pikakampauksia, eli kihartaa ja suoristaa hiuksia sekä tehdä erilaisia lettikampauksia. Noin 9 aikaan alkoi ensimmäinen osio messuista, joka kuului yläkoululaisille. Jonoa alkoi meidän pisteelle heti kertymään ja kaikilla oli kyllä kokoajan kädet täynnä tekemistä.

11.30-12 pidettiin ruokataukoa ja sen jälkeen alkoi toinen osio, lukiolaisille. Jonoa kertyi taas ja hienoja sekä erilaisia kampauksia sai kyllä jokainen meidän luokkalainen aikaan! Päivä lopeteltiin suunnilleen siinä kahden aikaan. Oli kyllä tosi kiva ja erilainen päivä, mitä yleensä, ja kiitokset kaikille Norssilaisille jotka tuli laitatuttamaan meille hiuksensa! :)



 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti